Robu face legea după bunul plac. Vrea să DISPARĂ toate afișele electorale...

Robu face legea după bunul plac. Vrea să DISPARĂ toate afișele electorale din oraș, cu excepția celui de pe sediul PNL

0
DISTRIBUIȚI

robu mana 1

În ciuda faptului că de la alegerile locale şi cele parlamentare s-au scurs mai bine de doi ani, în Timişoara, dar şi în judeţul Timiş, afişele cu candidaţi au devenit ceva obişnuit. Unii aleşi şi deja la jumătatea mandatului, alţii rămaşi doar cu visul unui post călduţ, politicienii judeţului încă promit marea cu sarea din afişe.


Edilul şef Nicolae Robu crede însă că e nevoie ca oraşul să fie curăţat. După ce jurnaliştii i-au sesizat că oraşul este plin inclusiv de abţibilduri care îndeamnă „votaţi Robu”, edilul a declarat că „o să cer poliţiei locale să identifice toate afişele care mai există, să ia măsuri ca ele să fie înlăturate”.

Cu toate că vrea şi promite curăţenie de primăvară, Robu are un afiş pe care totuşi nu vrea să îl da jos. Este vorba despre un poster al preşedintelui Klaus Iohannis din timpul campaniei electorale, care este lipit pe clădirea PNL Timiş. Afişul cu sloganul „România lucrului bine făcut” trebuie să rămână la locul lui, spune Robu, pentru că nu e un îndemn la vot, ci un deziderat al tuturor românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.