Sala Olimpia, reabilitată cu bani de la bugetul local. De ce mai...

Sala Olimpia, reabilitată cu bani de la bugetul local. De ce mai speră Robu că Sala Polivalentă va fi gata la timp pentru Campionatul European de Baschet Feminin

0
DISTRIBUIȚI

baschet bct_steaua02_resize

Consiliul Local Timișoara a aprobat vineri suma de 590 de mii de lei pentru amenajarea Sălii Olimpia. Primarul Nicolae Robu susține că totuși nimic nu este decis și că în urma verificărilor de la București nu s-a stabilit ca locație clară pentru desfășurarea Campionatului Europan de Baschet Feminim Sala Olimpia.

„Comisia a constatat că dacă firma care este antreprenor general și colaboratorii săi se mobilizează corespunzător sala poate fi finalizată în timp util, dar noi nu putem să riscăm și să ne bazăm numai pe această variantă având în vedere că constructorul este în insolvență.


Trebuie să luăm în calcul și Sala Olimpia. Și prin urmare, am decis să pregătim Sala Olimpia ca soluție de rezervă. Am fost cu comisia și la Sala Olimpia și am arătat cum se prezintă. Am fost personal acolo și am arătat ce amenjări se pot face. Am primit și din partea comisiei unele sugestii și drept urmare pregătim și Sala Olimpia, dar pregătirile pe care le facem rămân acolo, iar sala Olimpia va câștiga nou standard prin amenajările pe care pe facem acolo, dar în paralelel noi lucrăm la Sala Polivalentă și facem toate eforturile să o finalizăm cât mai repede”.

Edilul a conchis că „dacă se va finaliza până la Campionatul European de Baschet Feminim va fi foarte bine, dar dacă nu, nu va fi o tragedie. Ea se va finaliza în perioada următoare, oricum”. Conform proiectului Sala Polivalentă construită în de Universitatea Politehnica în parteneriat cu Primăria Timişoara ar fi trebuit să fie gata în luna aprilie. Antreprenorul general firma Maratti a intrat în insolvenţă, iar lucrarea a fost subcontractată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.