Șansă unică pentru absolvenții de liceu sau facultate din Timișoara. Cum pot...

Șansă unică pentru absolvenții de liceu sau facultate din Timișoara. Cum pot primi până la 25.000 de euro ca să-și deschidă o afacere

0
DISTRIBUIȚI

foto-studentii-de-la-utcn-la-job-pentru-o-zi1363882191-640x360

Program inedit dedicat dezvoltării antreprenoriatului în regiunile Vest și Nord-Vest, în cadrul căruia 50 de tineri vor fi sprijiniți financiar să-și deschidă o afacere cu cel mult 25.000 de euro. Proiectul „STAR – Start pentru tinerii antreprenori din România” este finanțat cu bani de la Uniunea Europeană și se adresează tinerilor care doresc să afle mai multe informații despre cum pot să-și deschidă o afacere.

„Proiectul își propune să ofere o alternativă fiabilă tinerilor care acum fac primii pași în viață, să îi ajute pe acești tineri să aibă curajul de a-și pune ideile antreprenoriale în aplicare, având susținere atât din partea specialiștilor, cât și susținere financiară”, spune Marian Dumitrescu, manager de proiect.

În prima etapă a proiectului, 500 de tineri vor putea participa la cursuri de antreprenoriat, dintre care cel puțin 250 vor avea vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, iar din numărul total al participanților, 250 vor fi femei.


Toți cursanții vor primi informațiile necesare inițierii unui plan de afaceri, dar vor afla detalii și despre dezvoltarea unui nou business într-o piață dificilă din plină de provocări cum este cea românească. Un ultim obiectiv al proiectului este sprijinirea a 50 de planuri de afaceri, care vor fi finanțate prin subvenții sub formă de ajutor de minimis, având o sustenabilitate de minimum șase luni după finalizarea proiectului.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.