SCRISOARE pentru MAMA. Ce mesaje EMOȚIONANTE le-au transmis timișorenii, de 8 Martie,...

SCRISOARE pentru MAMA. Ce mesaje EMOȚIONANTE le-au transmis timișorenii, de 8 Martie, femeilor care le-au dat viață FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1417361248">

_LCA2094

„Că exiști! Te iubesc până la lună, până la stele, până la soare și de atâtea ori înapoi. Îți mulțumesc pentru că ești mamă, pentru că ești alături de mine și pentru că mă suporți cu calități și defecte” – asta a fost doar unul din cele 100 de mesaje trimise de timișoreni către cea care le-a dat viață – mama.

Acest lucru a fost posibil datorită Asociației Look Inside din Timișoara care a organizat un eveniment inedit cu ocazia Zilei de 8 Martie. Acțiunea se numește „Mami, îți mulțumesc!” și se află la ediția a III-a.

În doar câteva ore, membrii asociației i-au oprit pe oameni pe stradă, i-au rugat să închidă ochii și să scrie un mesaj către mama lor. Cei de la Look Inside le-au pus oamenilor la dispoziție un model de scrisoare care începe  cu „Dragă mamă, din suflet îți sunt recunoscător(oare)” și de încheie cu formularea „Cu drag, copilul tău”. Timișorenii trebuiau doar să scrie un mesaj din suflet către mamele lor.

Toate scrisorile au rămas la „îngerașii” Look Inside. Ei le vor trimite tuturor mamelor fie prin poștă, fie le vor duce personal. Tinerii, copiii, dar și adulții au fost încântați de eveniment, iar scrisorile s-au terminat în doar câteva ore.

Foto: Cristian Lole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.