Se reiau lucrările la strada Ştefan cel Mare. În cât timp va...

Se reiau lucrările la strada Ştefan cel Mare. În cât timp va fi gata drumul şi de ce e nevoie de reparaţii la partea deja finalizată

1
DISTRIBUIȚI

santier stefan cel mare timisoara (3)

Vremea bună de afară e un bun prilej ca şantierele din oraş să se redeschidă. Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că vor fi reluate lucrările de asfaltare a străzii Ştefan cel Mare. Deşi în luna decembrie un tronson a fost redat circulaţiei, circa jumătate din stradă mai nevoie de reparaţii.

„La strada Ștefan cel Mare lucrările începute în 23 aprilie 2014 sunt realizate în proporție de 88%.


Termenul de finalizare a lucrărilor este puțin mai lung, dar lucrarea va fi gata în cel mult trei săptămâni. Ce a mai rămas de făcut este asfaltarea, deci ne pregătim de asfaltare pe partea de Est a străzii și de amenajarea trotuarelor”, a declarat Robu. Mai mult, se pare că şi zona deja finalizată va mai avea nevoie de unele mici retuşuri înainte de recepţia finală. „Au fost lucrări grele în subteran și cea mai mare parte din lucrările de finețe au fost finalizate. Acolo a fost un trafic infernal. Gradul de solicitare a fost peste cel normal, pe partea cealaltă e nevoie de noi intervenții sau retușuri”,a mai spus Robu.

Lucrarea în valoare de 18 milioane de lei este executată de firma PORR Construct. Şantierul a fost deschis în luna aprilie a anului trecut, ier termenul final iniţial era de nouă luni de zile.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui refacute refugiile pietonale care ingusteaza inutil carosabilul. Sa mearga cine nu crede si sa vada cum circula vehiculele mari in sensuri diferite. Bataie de joc !! Toate canalele sunt exact unde calca rotile,deci se vor duce dracului repede. Inca o data bataie de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.