Seară de cover-uri cu trupa Box Office, în inima Timişoarei GALERIE FOTO

Seară de cover-uri cu trupa Box Office, în inima Timişoarei GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1993532703">

boxoffice (3) [1024x768]Amatorii de cover-uri au avut parte de o nouă reprezentaţie a trupei Box Office, unica trupă locală care are în componenţă trei soliste. Evenimentul desfăşurat aseară în Scottish Pub le-a oferit celor prezenţi un amalgam de hituri de ieri şi de azi, printre cover-urile interpretate de formaţie numărându-se piese din repertoriul Rihanna, Bruno Mars, AC DC sau Creedance Clearwater Revival.

„Suntem omuleţi îndrăgostiţi de muzică. În cea mai mare parte, când lipsim de pe scenă, ne petrecem multe ore în sala de repetiţii, pentru a pune la cale un spectacol muzical grandios“, spun membrii trupei. Componenţa formaţiei Box Office este Răzvan (chitară), Martin (tobe), Darius (clape), Flavius (bass), Alex (saxofon), Ghiţă (trompetă) şi solistele Sabi, Ema şi Lavi(voci). După recitalul formaţiei, amatorii de distracţie au rămas la faţa locului pentru un set eclectic pus la cale de rezidentul Alex Icleanu.

Foto: Cimil Cosmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.