Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoită, ATAC la Sorin Cociobea. Ce...

Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoită, ATAC la Sorin Cociobea. Ce spune despre cancerul din PSD

0
DISTRIBUIȚI

adrian_negoita5

Consilierul judeţean Sorin Cociobea anunţa, joia trecută, că renunţă la apartenenţa PSD rămânând independent, iar atacurile sale la adresa filialei Timiș nu au rămas fără răspuns.

„Vreau să vă spun că mă simt extrem de fericit pentru că am scăpat de cancer, am scăpat de cancerul PSD. M-am vindecat de o boală gravă. Cred că sunt singurul politician din România care s-a vindecat de cancer politic fără tratament”, declara acesta. Întrebat cum comentează plecarea din PDL și faptul că la acel moment se declarase la fel de sătul, Cociobea a spus că „în legătură cu acea decizie vreau să vă spun că o regret profund și, dacă sunteți atenți, nu a fost o alegere. A fost o decizie. Nu am găsit nimic la PSD. Dacă vă uitați la știrile de la televizor, vă place de Șova, de modul în care a fost luată decizia? În primul rând vreau să vă spun dacă sunteți mulțumiți de bugetul pentru Timiș. 23 de milioane pentru Timiș, 111 pentru Teleorman, un județ subdezvoltat grabnic. Nu știu dacă mai are rost să-mi dau demisia din PSD în momentul în care eu mi-am anunțat intenția de a rămâne consilier județean independent.


Nu știu dacă acea hârtie scrisă de mine în baza ordonanței a fost dusă la partid. A fost o mișcare pentru schimbarea majorității în consiliul județean”. Mai mult, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, acesta declara că PSD Timiş este condus haotic prin telefon de ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu.

Ca urmare a atacurilor la adresa PSD, Cociobea a fost exclus din partid la finele săptămânii trecute, acesta fiind în pericol să îşi piardă statutul de consilier judeţean. PSD Timiş va depune astăzi la CJT un act prin care va anunţa oficial că Sorin Cociobea a fost exclus din partid, urmând ca excluiderea acestuia din rândul aleşilor judeţeni să se facă pe bază de vot în CJT.

Legat de declaraţiile dure date de Sorin Cociobea, secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă (foto) a declarat pentru PRESSALERT.ro: „cancerul, după cum bine ştiţi, se mai produce în corpul cuiva şi când apare un virus din exterior. Acuma ne punem întrebarea: cine s-a vindecat de cancer, cei care au scăpat de virus sau el? Atât vă spun. Restul nu pot să comentez. Aici ţine de caracter, indiferent de motivele pentru care vii sau pentru care pleci, asemenea afirmaţii făcute de cineva denotă lipsa celor şapte ani de acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.