Semnal de alarmă: adevărate gropi ILEGALE de gunoi în Timișoara și comunele...

Semnal de alarmă: adevărate gropi ILEGALE de gunoi în Timișoara și comunele din apropiere. Cum pot timișenii să ajute la identificarea mormanelor de deșeuri

2
DISTRIBUIȚI

groapa de gunoi ilegala

Unii locuitori din județul Timiș încă nu s-au dezvățat de anumite obiceiuri proaste, astfel că aruncă în continuare gunoaiele pe unde apucă. Aproape 100 de zone cu gunoaie aruncate ilegal au fost identificate, la începutul lunii martie, cu ajutorul unor voluntari, atât în Timișoara, cât și în comunele din apropiere. Prima acțiune din acest an de identificare și raportare a zonelor din afara localităților unde se aruncă ilegal gunoaie a fost organizată de Asociația EcoStuff România, care a realizat, în vara anului trecut, podul din sticle de plastic peste Bega.

„În 7 martie a început aventura. Au fost identificate atunci aproape 100 de zone cu gunoaie aruncate ilegal, unele dintre acestea fiind adevărate gropi de gunoi, altele mai mici, care vor fi curățate cu ajutorul voluntarilor, în 25 aprilie”, transmit pe Facebook reprezentanții asociației, care îi invită pe locuitorii din Timiș la o nouă acțiune de identificare a locurilor în care se aruncă gunoi ilegal.

Acțiunea are loc sâmbătă, 21 martie, de la ora 10.00, iar cartarea vizează localitățile Sânmihaiu German, Bobda, Beregsău, Săcălaz, Becicherecu Mic, Dudeștii Noi, Sânandrei, Cornești, Covaci, Cerneteaz, Giarmata, Pișchia, Ianova, Remetea Mare, Bucovăț, Uliuc, Unip, Pădureni, Jebel, Peciu Nou, Diniaș.


„Două ore libere, un smarthphone cu acces la net și gps, încălțăminte potrivită, bicicletă sau mașina – acestea sunt singurele lucruri de care ai nevoie”, mai anunță reprezentanții Asociației EcoStuff. Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI!

Foto: EcoStuff Romania

2 COMENTARII

  1. Asta nu-i nimic. Sa vedeti ce este in Dumbravita. Va promit ca trimit maine poze pe adresa redactiei cu muntii de gunoaie aruncate pe marginea drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.