Ştefan Popa Popa’s, caricaturi pentru consilierii judeţeni. Ce detaliu îl face pe...

Ştefan Popa Popa’s, caricaturi pentru consilierii judeţeni. Ce detaliu îl face pe Titu Bojin să se considere curat ca lacrima

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin caricatura popas

Consilierii județeni au avut parte de un cadou pe cinste din partea caricaturistului Ştefan Popa Popa’s. Aleșii județeni au primit tablouri cu caricaturi din partea celebrului artist.


La debutul plenului de astăzi, şeful Consiliului Judeţean Timiş. Titu Bojin, le-a explicat aleşilor că „aveţi un tablou de Ştefan Popa Popa’s, o caricatură, unii suntem mai frumoşi, unii mai urâţi. Am vrut ca aceste caricaturi să fie gata înainte de Paşti pentru fiecare dintre dumneavoastră. La mine mai sunt şi cele două mâiniîn imagine. Eu consider că sunt curate”, a spus Bojin. Vă reamintim că Ştefan Popa Popa’s va fi numit Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş în luna iunie.

La finalul plenului CJT, Bojin a completat pentru jurnalişti că „el mi-a spus că mă roagă să o arăt pe a mea. Că ar fi făcut o imagine prin care la mine apar și mâinile, consider și eu că nu am niciun fel de murdărie pe mâini, mai ales după discuțiile de la alte partide care încep acum să apară ca ciupercile. Și-au adus minte că fac parte din spectrul politic timișorean și vor acum să se afirme prin numele meu. Dacă tot fac un bine, de ce să nu îl fac și la partidele din opoziție”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.