Studenții cu performanțe deosebite din cadrul Universității de Vest din Timișoara, așteptați...

Studenții cu performanțe deosebite din cadrul Universității de Vest din Timișoara, așteptați să se înscrie într-un club de elită. Cum vor fi ajutați

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Cei mai buni studenți din cadrul Universității de Vest din Timișoara se pot înscrie, din această lună, în cadrul unui club studențesc inedit. Este vorba despre Clubul Studenților de Elită din Universitatea de Vest din Timișoara, care a fost creat de curând. „Scopul clubului este acela de a încuraja studenţii cu rezultate academice şi ştiinţifice deosebite sau cu alte performanţe speciale să persevereze în dezvoltarea abilităţilor profesionale și personale în cadrul UVT”, transmit reprezentanții Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara.

De asemenea, clubul își propune să promoveze schimbul de bune practici, excelența academică, să faciliteze participarea membrilor săi la activități de cercetare, conferințe sau alte evenimente.


Totodată, Clubul Studenților de Elită are ca scop susținerea și promovarea membrilor săi, atât în sectorul public, cât și în cel privat, cu scopul creșterii șanselor de angajare a acestora.

În acest club are dreptul să fie inclus primul student în ordinea mediilor de la fiecare program de studiu de la ciclul de licență sau de masterat, din fiecare facultate a universității. În cazul studenţilor din anul 1 licenţă, respectiv master, se va lua în calcul media de admitere. Din Clubul Studenților de Elită pot face parte cel mult 5 % din totalul studenților Universității de Vest din Timișoara. Studenții care nu sunt primii la fiecare program de studiu de la ciclul de licenţă și masterat pot să facă parte din Clubul Studenților de Elită dacă îndeplinesc câteva criterii.

Mai multe informații despre acest club se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.