Suferi de reumatism? Cum poți afla mai multe despre această boală de...

Suferi de reumatism? Cum poți afla mai multe despre această boală de la medici specialiști, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

reumatism

Pacienții din Timișoara, și nu numai, care suferă de boli reumatice sunt invitați să participe, gratuit, la o conferință pentru a afla mai multe despre aceste afecțiuni direct de la specialiști.


Reprezentanții Spitalului Județean Timișoara anunță că în perioada 20 – 21 martie, se desfășoară prima ediție a conferinței regionale „Managementul bolilor reumatice”, care se adresează atât medicilor, cât și pacienților diagnosticați cu boli reumatismale inflamatorii și degenerative, dar și familiilor lor. Sunt așteptați la acțiune participanți din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara, și nu numai.

Prima zi a evenimentului este dedicată medicilor implicați în depistarea, tratarea și monitorizarea bolilor reumatice, iar cea de-a doua zi, pacienților, care vor primi informații utile menite să îi ajute să depășească obstacolele cotidiene ale bolii. Astfel, cei prezenți la conferința regională vor afla mai multe despre dieta corectă a pacientului cu boli reumatice, rolul medicinei alternative în bolile reumatologice sau despre strategii eficiente în lupta cu provocările zilnice ale acestor boli.

Mai multe informații despre conferința regională „Managementul bolilor reumatice” puteți găsi AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.