Sute de liceeni, invitați să experimenteze viața de student la Universitatea Politehnica...

Sute de liceeni, invitați să experimenteze viața de student la Universitatea Politehnica din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

rectorat politehnica palatul loyd

Universitatea Politehnica din Timișoara își deschide porțile, la sfârșitul acestei luni, pentru 650 de liceeni de clasa a XI-a și a XII-a, care vor avea posibilitatea de a experimenta viața de student. Totul în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, care va avea loc în perioada 27 – 29 martie, ce are ca scop informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar.

Timp de trei zile, cei peste 650 de elevi, însoțiți de profesori, vor putea descoperi campusul și infrastructura Universității Politehnica din Timișoara, oferta de studii a universității și vor putea să-și testeze cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la diferite concursuri organizate în cadrul mai multor facultăți.


De asemenea, liceenii vor avea ocazia să interacționeze cu studenții și să descopere Timișoara.

Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori sunt suportate de către Universitatea Politehnica Timișoara. Această acţiune se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de la înfiinţarea Universităţii Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.