Sute de tinere de la videochat, plătite pe drepturi de autor. Vezi...

Sute de tinere de la videochat, plătite pe drepturi de autor. Vezi prejudiciul ENORM adus bugetului şi în ce PARADIS FISCAL s-au dus banii

4
DISTRIBUIȚI

mascati usa

O amplă operațiune care vizează patru grupări specializate în evaziune fiscală și spălare de bani a fost declanșată, în această dimineață de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și de polițiști din județele Timiș, Buzău, Bacău, Sibiu, București și Ilfov. Grupările erau specializate în afaceri cu videochat-uri, iar anchetatorii au stabilit că au angajat mai multe femei ” fără forme legale, mai multe persoane de sex feminin, sustrăgându-se în acest fel de la plata impozitelor şi taxelor aferente bugetului de stat, în condiţiile în care sumele de bani încasate, aferente acestor activităţi, depăşesc câteva milioane de euro, iar pentru a da o aparenţă de legalitate au încheiat cu persoanele angajate contracte de drepturi de autor, diminuând în acest fel taxele şi impozitele datorate bugetului consolidat al statului”.

Din cercetări a reieșit că, prin conturile deschise la două bănci, cei opt suspecţi ar fi efectuat operaţiuni financiare de peste 300.000.000 de dolari americani.


De asemenea, anchetatorii fac cercetări în legatură cu o societate off shore, Paxum Incorporation, care ar fi intermediat plăţi externe şi care ar fi ajutat membrii grupărilor la sustragerea de la plata impozitelor aferente veniturilor obţinute pe teritoriul României. „În cauză, urmează a fi instituit sechestru asigurator asupra a peste 15.000.000 de dolari americani, aflați în conturile bancare ale persoanelor bănuite, precum și asupra a 5 locuințe și 6 autoturisme”, se arată într-un comunicat al IGPR. După finalizarea celor 93 de percheziţii, opt suspecţi vor fi duşi pentru audieri la sediul Parchetului General.

4 COMENTARII

  1. Daca faci videochat, macar fa-o la un studio profesionist, nu te duce oriunde!!! Si nu studiourile care au 400 de modele sunt cele mai bune, cititi si informati-va inainte, ca sa nu aveti surprize si sa nu se profite de pe urma voastra!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.