Timişorenii îl ATACĂ pe primarul Robu: „A trebuit să dau cu subsemnatul...

Timişorenii îl ATACĂ pe primarul Robu: „A trebuit să dau cu subsemnatul că unii cetăţeni m-au acuzat că îi hărţuiesc”. Pentru ce i-a făcut o femeie plângere penală

1
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, față în față cu organele legii din cauza demolării garajelor din oraş. Astăzi, în timp ce condamna faptul că în Complexul Studențesc nu se pot face intervenții decisive din cauza faptului că sunt prea multe proprietăți private, edilul șef Nicolae Robu a abordat și subiectul exproprierilor.
Acesta a comentat că „pentru aşa ceva se fac foarte greu.


Am încercat exproprieri pentru locuri care beneficiază de un cadru legal mai favorabil. Am declarat de interes public zona de garaje, a trebuit să dau cu subsemnatul că unii cetăţeni m-au acuzat că îi hărţuiesc”. La cererea jurnaliștilor edilul a detaliat că acum ceva vreme a venit poliția pentru ca el să dea su subsemnatul privind garajele de pe Brătianu, pe care primăria vrea să le demoleze pentru a face parcări.

„E un lucru insignifiant. A fost hotărâre de consiliu care a declarat zona ca fiind de interes public şi ce a făcut primarul? A transmis nişte notificări către cetăţeni să se prezinte la discuţii pentru a găsi o formulă echitabilă prin care să se rezove problema. Te trezeşti cu câte un cetăţean care şi până într-o astfel de situaţie care este de bun-simţ… . Cineva a făcut plângere penală că am reparat trotuarul pe strada Uranus şi nu unde locuia ea”, a explicat primarul. Acesta a spus că se bucură că instanțele din România nu iau în calcul plângeri lipsite de temei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.