Timișorenii, încurajați să doneze câte 5 lei pentru sterilizarea câinilor și pisicilor...

Timișorenii, încurajați să doneze câte 5 lei pentru sterilizarea câinilor și pisicilor de pe stradă. Ce campanie inedită se desfășoară

2
DISTRIBUIȚI

11057762_926265170757918_8074522903182864958_n

Timișorenii iubitori de câini și pisici, care doresc să se implice în ajutorarea și salvarea în avans a animalelor nedorite, sunt invitați să ia parte la o campanie inedită.


Asociația Pieces of Heaven din Timișoara a lansat campania „5 lei pentru sterilizări”. Potrivit ultimelor statistici, doar unul din zece animale abandonate ajunge să fie adoptat, „celelalte nouă suflete nevinovate trăiesc o viață mizerabilă, gonite, bătute, flămânde, bolnave și, în final, moarte pe marginea unui drum, pe un câmp sau în pădure”, scrie pe Facebook Asociația Pieces of Heaven.

„Prin această acțiune vrem să ajutăm oamenii care cunosc o pisică sau un câine de pe stradă, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni, să sterilizeze acel animal pe gratis. Donând doar 5 lei te alături unei comunități de sute de oameni care împreună decid să facă o schimbare în beneficiul câinilor și pisicilor din jurul tău”, transmit reprezentanții asociației.

Banii pentru sterilizarea animalelor se vor strânge până în data de 10 aprilie, selectarea cazurilor se va face între 10 și 15 aprilie, iar operațiile de sterilizare, între 15 și 30 aprilie. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.