Un consilier local acuză agenții unei firme de pază că l-au agresat...

Un consilier local acuză agenții unei firme de pază că l-au agresat fără motiv. Ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

jichici

Consilierul local Ciprian Jichici (PNL) susţine că a fost agresat verbal de agenţii unei firme de securitate care operează în Timişoara.

Acesta a scris pe Facebook că „țin să felicit public CCIAT pentru strategia de securitate și calitatea personalului de la CRAFT. În această seară am fost înjurat timp de mai bine de 20 de minute, amenințat cu bătaia (citez: îți dau două picioare în cap bă rahatule), amenințat cu tăierea cauciucurilor și multe altele. Toate acestea pentru că am îndrăznit să las mașina în parcare (plătind evident tichet) pentru a merge 2 minute până la automatul de lapte din față clădirii. Este spectaculos faptul că un cetățean care își vede de treabă lui, legal, fără să deranjeze pe absolut nimeni, poate fi înjurat și amenințat în acest mod în plină zonă centrală a Timișoarei.


Și da, personajul plin de forță nu avea nici legitimație de serviciu și nici un însemn care să ateste vreo calitate în zonă respectivă. Numele firmei care săvârșește asemenea abuzuri este SAR Security”.

Relatarea celeilalte tabere este, însă, diferită. „Noi avem maşina de intervenţie. Stăteam de vorbă cu cineva. M-a blocat cu un BMW alb. În timp ce pleca, l-am întrebat dacă stă mult, iar răspunsul a fost «nu e treaba ta». I-am spus că mă blochează şi dacă trebuie să plec la o intervenţie nu pot şi mi-a zis că nu e problema lui. Eram cu cineva şi discutam şi i-am zis «uite ce ţăran e». Când s-a întors vorbea la telefon şi mi-am dat seama că a sunat la 112 că susţinea că l-am ameninţat. Au venit doi poliţişti şi mi-au spus că -mi dau amendă pentru că a susţinut că l-am ameninţat. Eu am avut martor că nu a fost aşa. Se poate vedea unde eram fiecare de pe camerele de supraveghere. A făcut istericale de i-au spus şi poliţiştii să se calmeze. Mi-a spus că nu-i spun lui toţi paznicii unde să parcheze, că e consilier local”, a spus agentul de pază implicat în incident.

1 COMENTARIU

  1. Nici nu ma mira: asa sef la CCIAT, asa firma de paza. Niste interlopi si certati cu legea, atat seful Camerei, dl. Cornu, cat si firma de paza. Sunt om de afaceri si saptamana trecuta trebuia sa aduc niste norvegieni, prin CCIAT, ca sa facem niste investitii in judetul Timis, de circa 8 mil euro. Oamenii nu au mai venit cand au vazut ca ditamai seful CCIAT este, pentru a u stiu cata oara, in arest la domiciliu. Sincer, nu inteleg ce fac membri CCIAt de nu-i cer demisia acestui Cornu. Este aberant sa reprezinti oamenii de afaceri dintr-un judet, cand tu esti un tepar notoriu, un om certat cu legea, esti evazionist, esti laut cu mascatii de trei-patru ori pe an si, mai nou, esti si in arest la domiciliu. Unde in lumea asta se mai ntampla asa ceva????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.