Un mort și doi răniți într-un grav accident pe șoseaua Timișoara –...

Un mort și doi răniți într-un grav accident pe șoseaua Timișoara – Lugoj. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un teribil accident de circulație a avut loc în această dimineață în apropierea comunei Boldur, pe drumul dintre Timișoara și Lugoj.

Pe o șosea umedă, în condiții de vizibilitate redusă, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o altă mașină care circula din sensul opus.


Șoferul care a pierdut controlul volanului a murit pe loc, în timp ce conducătorul celuilalt autoturism și pasagerul său au fost răniți.

„Un bărbat de 46 de ani din Lugoj a condus un autoturism pe DJ 592, dinspre Boldur spre Lugoj, iar la kilometrul 45, pe raza comunei Boldur, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, bărbatul de 46 de ani şi-a pierdut viaţa, iar celălalt conducător auto, din localitatea Bacova şi pasagerul din autoturism au suferit răni”, a declarat pentru Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiş, citată de redesteptarea.ro.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.