Un nou adjunct la Inspectoratul de Poliţie Timiş. Cine este şi ce...

Un nou adjunct la Inspectoratul de Poliţie Timiş. Cine este şi ce realizări a avut până acum

2
DISTRIBUIȚI

SIL_0492

Inspectoratul de Poliție al județului Timiș are un nou adjunct. „Dan Constantin Stoicănescu, șef al Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu atribuții pe linie de poliție judiciară”, anunța reprezentanții IPJ.

Dan Constantin Stoicănescu (foto) are 37 de ani și s-a născut în Lugoj, în județul Timiș.


Acesta a terminat liceul în Lugoj, la profilul Informatică, după care s-a înscris la Academia de poliție ”Alexandru Ioan Cuza”. A făcut masteratul în specializarea Drept Penal și Științe Penale la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

În perioada 2000 -2002 a fost ofițer operativ  în cadrul Inspectoratului de Poliţie Transporturi Timişoara – Serviciul de Poliţie Transporturi Caraş Severin, iar apoi a fost numit ofițer operativ în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Poliţia Municipiului Timişoara – Biroul de Investigaţii Criminale.

Anul trecut a primit funcția de șef al Biroului Supravegheri Judiciare – Serviciul de Investigații Criminale, funcție pe care a exercitat-o până în 1 martie 2015 când a fost numit, temporar, adjunct al șefului IPJ.

Foto: opiniatimisoarei.ro

2 COMENTARII

  1. toata admiratia pt acest ofiter tanar…totusi in titlu se mentiona”ce realizari a avut pana acum….” Intreb si eu : Ce realizari a avut pana acum dl ofiter?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.