Un șofer bănățean teribilist, fără permis, a ajuns în stare gravă la spital în urma...

Un șofer bănățean teribilist, fără permis, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident pe care chiar el l-a provocat

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un tânăr de 22 de ani care nu avea permis de conducere a provocat un accident rutier, fiind rănit grav.


Dacă va scăpa cu viață, tânărul aflat acum la Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara va răspunde în fața legii pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, și riscă ani grei de închisoare.

Accidentul a avut loc pe raza orașului hunedorean Călan, între orașul vechi și orașul nou. Tânărul de 22 de ani, din Bucova, județul Caraș Severin, conducea cu viteză mare și a intrat într-o depășire riscantă, fără să țină cont că pe contrasens venea o autoutilitară. În urma impactului violent, tânărul care a provocatul accidentul a ajuns în stare gravă la spital.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.