Un timișean fără permis de conducere, reținut după ce a furat o...

Un timișean fără permis de conducere, reținut după ce a furat o mașină. Ce a făcut cu automobilul

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Nu are permis de conducere, dar totuși a vrut să vadă cum îi stă la volanul unei mașini. O altă problemă a fost aceea că nu are nici mașină, așa că s-a gândit să fure una. Un tânăr din localitatea timișeană Cenei a pus ochii pe o Skoda parcată pe o stradă din Timișoara. Când s-a lăsat întunericul, bărbatul a furat mașina și a plecat să o „testeze”.

Tânărul a comis infracțiunea în noaptea de 12 spre 13 martie.


A condus toată noaptea, iar apoi s-a plictisit și a abandonat autoturismul pe Drumul European 671, în apropiere de localitatea Orțișoara. Polițiștii au găsit autoturismul și l-au predat proprietarului.

Hoțul s-a gândit că dacă abandonează mașina își spală păcatele, dar nu a fost așa, pentru că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat pe bărbat și, ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Timiş. Prejudiciul cauzat se ridică la valoarea de aproximativ 5.000 de lei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.