Se extinde fabrica de la Timișoara a uneia dintre cele mai mari...

Se extinde fabrica de la Timișoara a uneia dintre cele mai mari companii din lume. Ce produse noi va exporta

0
DISTRIBUIȚI

Fabrica Nestlé din Timișoara

Inaugurată în 2000, fabrica Nestle de la Timișoara a produs anual mai mult de 90 milioane de napolitane, până acum, iar anul acesta se extinde, urmând să nu numai să îmbunățească produsele, dar și să includă o nouă linie de producție pentru băuturi.

Fabrica Nestlé, în prezent localizată la periferia orașului Timișoara, s-a extins cu o clădire cu o suprafață de 1.600 m2 cu linii de producție noi și renovate pentru napolitane și băuturi.


„Extinderea fabricii din Timișoara este parte a planurilor Nestlé de creștere în România și are scopul de a întări prezența companiei atât pe piața locală, cât și la nivel european”, a explicat Hervé de Froment, director general Nestle România, care a menționat că, pe lângă vânzările interne, creșterea exporturilor este unul dintre obiective.

Prezentă pe piața din România din 1995, Nestlé produce la Timișoara din anul 2000, prin intermediul propriei fabrici, parte a rețelei de 486 de fabrici la nivel internațional. În România, compania are aproximativ 1.000 de angajați, cei mai mulți dintre ei, 350, la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.