Timișoara ar putea avea, și în acest an, mari probleme cu țânțarii....

Timișoara ar putea avea, și în acest an, mari probleme cu țânțarii. De ce nu a semnat primăria contractul de dezinsecție

0
DISTRIBUIȚI

Antitantari-SITE

Doar câteva luni ne mai despart de vara anului 2015. Iar dacă mulţi timişoreni îşi fac planuri de vacanţă şi sunt puţin mai relaxaţi la gândul că poate concediul de vis nu e chiar atât de departe, alţii îşi aduc încă aminte de neajunsurile anului 2014. Deşi vara anului trecut a fost una plină de evenimente organizate de Primăria Timişoara, municipalitatea a scăpat din vedere unul din cele mai importante aspecte necesare ca timişorenii să se simtă bine în aer liber.


Aşa se face că toată vara oraşul a fost împânzit de ţânţari care, din cauza ploilor, au devenit şi mai numeroşi.

În vreme ce Primăriei Timişoara nu i-au ieşit socotelile legate de încheierea unui contract pentru dezinsecţie, intervenţiile făcute de Consiliul Judeţean Timiş nu au fost suficiente pentru a stârpi ţânţarii. Șeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, Adrian Bere, ne-a declarat că „nici anul acesta nu aveam încă semnat un contract. Suntem în licitaţie, a fost contestată licitaţia şi a fost trimis cazul către Oficiul de Soluţionare a Contestaţiilor la Bucureşti, iar ei şi-au declinat competenţa şi au trimis la Tribunalul Bucureşti. În 27 martie e termenul pentru soluționarea acestei contestaţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.