Vești bune pentru timișorenii din zona Soarelui. Ce parc important va fi...

Vești bune pentru timișorenii din zona Soarelui. Ce parc important va fi complet reabilitat și cât costă proiectul

0
DISTRIBUIȚI

Parc Lidia biotowns_ro

În doar câteva luni, timişorenii care locuiesc în zona Soarelui se vor putea bucura de Parcul Pădurice sub o nouă înfăţişare, conform edilului şef Nicolae Robu.

Acesta a anunţat la finele săptămânii că „am semnat contractul de execuţie a lucrării de amenajare a Parcului Pădurice.


Licitaţia s-a încheiat cu succes şi acum a expirat şi perioada de depunere a contestaţiilor. Licitaţia fost câştigată de firma Lovrintim SRL la un preţ de 4,6 milioane de lei fără TVA. Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni. Săptămâna viitoare, dacă e vreme bună, vom preda amplasamentul. Eu doresc să înceapă cât mai repede lucrările”. Edilul a precizat că speră ca intervenţiile să fie finalizate până la sfârșitul acestui an.

Practic, prin lucrările de reamenajare parcul va fi complet refăcut. În interiorul zonei vor fi amenjate un curs de apă și două lacuri, unul cu jocuri de apă, altul cu nuferi. De asemenea, aleile parcului vor fi refăcute, iar în zonă vor fi amenjate un skatepark, un traseu pentru biciclete, echipamente de fitness, dar şi un teren pentru sporturi cu mingea. Parcul va beneficia şi de un nou sistem de irigare pentru gazon şi de un sistem de iluminare nou.

Foto: biotowns.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.