Vezi ultima semnătură NĂUCITOARE folosită de primarul Robu într-o informare în care...

Vezi ultima semnătură NĂUCITOARE folosită de primarul Robu într-o informare în care îi urechează pe profesorii de liceu

4
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Primarul Nicolae Robu și-a făcut un titlu de glorie din semnăturile pompoase pe care și le aplică atât pe actele oficiale, cât și pe banalele postări pe Facebook, dar și în comunicatele de presă pe care le trimite. Chiar dacă pe rețeaua de socializare sau pentru mass-media titlurile onorifice, cu atât mai puțin cele de „Membru de Onoare al unor Academii”, nu contează, Robu vrea să se asigure că prietenii săi virtuali și cititorii ziarelor locale îi cunosc toate titlurile academici și onorifice obținute de-a lungul timpului.


În ultima postare pe rețeaua de socializare, edilul critică dur rezultatele obţinute de elevii din Timiş la simularea pentru BAC.

„Cer Inspectoratului Şcolar Timiş, conducerilor, profesorilor, elevilor şi părinţilor elevilor unităţilor şcolare cu rezultate slabe, să găsească explicaţiile pentru acestea şi mai ales soluţiile pentru schimbarea situaţiei în bine! Timişoara nu are voie să fie codaşă la nimic! Nu i-o permite spiritul său de oraş performer în toate! Nu i-o permite sloganul binecunoscut, cu rădăcini adânci în tradiţiile locului, „Banatu-i fruncea!” “, a scris edilul. Acesta a menţionat şi că în afară de sănătate nimic nu este mai important decât educaţia.

Ca să fie sigur că vorbele sale vor fi luate în seamă de profesori, primarul și-a etalat toate titlurile care îl certifică drept un cunoscător al sistemului educațional: “Nicolae Robu, Profesor universitar, Doctor Honoris Causa, Membru de Onoare al unor Academii,
Primarul Timişoarei”

4 COMENTARII

  1. Robu nu şi-a luat medicația,cred.Auzi tu,sa găsească explicația pt rezultate slabe.Păi se compară CNB,Moisil,Loga unde elevii vin cu medii de la 8 in sus cu fostele grupuri şcolare unde elevii vin cu medii de 1,50 sau 2 şi ceva la capacitate.Ce să facă profesorii cu elevii ăstia care nu mai invață de ani de zile.Măcar să invețe o meserie….Nu toată lumea e făcută pt şcoală şi performanță şcolară.Mă mir că deşi e profesor nu pricepe chestia asta.

  2. Rusinika rrobisor! Lauda de sine nu miroase a bine! Vocabularul si comportamentul tau seamana cu a lui base&jiji, nu corespunte unui profesor, dascal, nici macar de la tara!

  3. Profesorii sunt saraci, elevii nu au chef de scoala, educatia nu mai e o prioritate pentru ca politicienii si-au batut joc de ea! Robu nu este seful profesorilor si al elevilor, Robu este un administrator de patrimonii. Sa faca bine sa cheltuie banii timisorenilor pe investitiile de la scoli fara sa fure, ca daca fura o sa-l prindem cu rata in gura. Rusine Robu! Mai putin o sa isi atribuie si titlul de Faraon. Va dati seama cum ar suna: Robu Faraonu’ :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.