Vicepreşedintele CJT, Marian Vasile, şi-a primit atribuţiile de la şeful său, Titu...

Vicepreşedintele CJT, Marian Vasile, şi-a primit atribuţiile de la şeful său, Titu Bojin. Ce s-a schimbat şi de ce spune că nu putea fi tras pe dreapta la fel ca viceprimarul PSD Traian Stoia

1
DISTRIBUIȚI

marian vasile (8)

Aşa cum anunţa încă de la revenirea liberalului Marian Vasile pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, şeful instituţiei, Titu Bojin, i-a dat lui Vasile toate atribuţiile pe care le avea predecesorul său, Florian Zanfir. Vasile a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am primit din partea domnului Bojin domeniile din organigrama aprobată de CJT pentru postul de vicepreşedinte rămas vacant.


Este vorba despre Instituţia Arhitectului-şef, Serviciul Cultură Învăţământ şi Sport. Mi s-a dat în grijă şi gestionarea relaţiei cu Asociaţia pentru Managementul Energiei Timiş”.

Însă liberalul nu a primit întreg portofoliul pe care îl avea înainte de a fi schimbat abuziv, după cum a decis instanţa, cu Zanfir. „Până în iunie 2014 am avut în gestiune şi Agenţia pentru Dezvoltare Economică Timiş. Consider că ADETIM ar putea să-mi revină în viitor, având în vedere competenţa mea pe domenii precum dezvoltarea economică şi finanţările europene”, a mai spus Vasile. Întrebat dacă nu cumva ar fi trebuit să fie tras pe linie moartă de către preşedintele PSD, aşa cum primarul Nicolae Robu a făcut cu viceprimarul Traian Stoia, Vasile a declarat că nu.

„Consider că instituțiile sunt diferite persoanele diferite, ca atare, și abordarea poate fi diferită. Având în vedere că în CJT sunt multe provocări unde să poată să fie folosită competența mea, consider că delegarea de atribuţii către mine este oportună”, a spus Marian Vasile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.