Viţa de vie a electrizat publicul din Timişoara cu un concert de...

Viţa de vie a electrizat publicul din Timişoara cu un concert de nota zece GALERIE FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1976632966">

VIȚA DE VIE Vineri, 27 martie in Club Daos 07_resizeMuzicienii care alcătuiesc formaţia Viţa de Vie au susţinut un concert extraordinar vineri seara, la Daos, unde în faţa unui public entuziast au avut parte de un succes deosebit.

Evenimentul a avut loc în cadrul turneului de concerte intitulat „Electric“, pe care trupa îl susţine în mai multe oraşe din ţară, astăzi sâmbătă (28 martie) rockerii urmând să cânte la clubul Flex din Arad.

Anul trecut, formaţia Viţa de Vie a sărbătorit 15 ani de „Fenomental” – cel mai bine vândut album al formaţiei – cu un turneu naţional care a poposit şi în oraşul nostru. Albumul „Fenomental” a fost integral produs la Essen, în Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fără niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul „Vinolamine”.

Recent, solistul trupei, Adrian Despot a anunţat că susţine campania „Rock by Rock”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul Român pentru Copii Dispăruți și Exploatați Sexual – Focus, alături de Ovidiu Ioncu Kempes, Cristian Hrubaru (Rock FM), Aura Dănciulescu (AURA), Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dincă (Trooper) sau Mihai Pahonțu (Sport Total FM).

După concertul celor de la Viţa De Vie, care a avut parte de inevitabilul bis, atmosfera de distracţie a continuat la faţa locului alături de DJ K–lu şi Zero.

Foto: Adrian Pîclişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.