Voluntarii au adus FERICIREA pe chipurile micuţilor din Maşloc, după ce le-au...

Voluntarii au adus FERICIREA pe chipurile micuţilor din Maşloc, după ce le-au construit un afterschool. Cum a devenit un vis realitate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2006541816">

lookinside (7)

Fericire, în sufletul membrilor asociației Look Inside din Timișoara. Tinerii au finalizat cu succes unul dintre cele mai importante proiecte desfășurate în primele luni ale acestui an. Este vorba despre proiectul ”AfterSchool la Mașloc” care a fost pus la cale cu câteva luni înainte.

Membrii Look Inside au recondiționat, de la zero, un spațiu din curtea unei biserici din localitatea Mașloc. Au văruit și gletuit, au schimbat uși, geamuri și au pus instalație electrică. Au făcut rost de sponsorizări și au achiziționat de la veioze până la calculatoare și video-proiectoare. Toate acestea, pentru copiii defavorizați din localitatea Mașloc.

Spațiul din curtea bisericii a fost inaugurat în acest sfârșit de săptămână. Cei 50 de copilași, prezenți la eveniment, au fost încântați de locul în care se vor organiza diferite activități special pentru ei. Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet care le-au oferit o mână de ajutor membrilor Look Inside. Cei prezenți la deschidere au aflat cu ce „se mănâncă” after-school-ul de la Mașloc, cum s-a născut acest proiect și ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

După prezentare, spațiul a fost „invadat” de prichindei care au avut parte de multe surprize din partea voluntarilor. Membrii Look Inside și-au propus să organizeze, în fiecare lună, întâlniri cu 10 sau 15 copii din localitatea Mașloc.

Foto: Cristian Lole

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.