Măsuri dure la PNL Timiș. Cum vor fi monitorizate performanțele aleșilor și...

Măsuri dure la PNL Timiș. Cum vor fi monitorizate performanțele aleșilor și cum vor fi selectaţi candidații pentru alegerile din 2016

3
DISTRIBUIȚI

dan popa 3

Alipirea dintre PNL şi PDL merge ca la carte, susţin cei doi copreşedinţi Nicolae Robu şi Dan Popa. Aceştia au oferit la finele aceastei săptămâni detalii legate de procesul de stabilire a preşedinţilor unici de organizaţii. Mai exact, cele două partide componente au convenit ca de principiu, acolo unde au primari, aceştia să fie numiţi şefi de organizaţii şi în restul de localităţi să existe negocieri. Nu mai puţin de 65 de localităţi au căzut la pace şi au decis că este cazul să aibă conducere monocefală, fără a face scandal.


Momentan cei doi copreşedinţi nu au făcut publice numele conducătorilor.

Mai mult, Dan Popa a declarat că „vor fi localităţi unde vom păstra conducerea bicefală şi aşa cum spuneam va fi preşedinte cel care se înahmă să câştige primăria acolo. Vom avea localităţi unde numărul de membri e destul de apropiat şi nu vom încerca să creem un război, vom încerca să alegem un singur preşedinte va fi posibil ca şi dintre cei care astăzi îi stabilim ca preşedinţi să nu fie candidaţii la primăria respectivă, dacă sondajul nu confirmă munca”.

Nicolae Robu a adăugat şi că „vom face audituri periodice pentru a vedea performanţele care se fac în teritoriu, nu ne mulţumim să facem acum numiri şi apoi să lăsăm lucrurile free running şi, dacă se va întâmpla să nu confirme, vom lua măsuri de schimbare”.

3 COMENTARII

  1. Vreau să-i urez mult succes – cu toată convingerea spun lucrul ăsta – unei colege a noastră de USL, Alina Gorghiu, care acum este preşedinta PNL şi aş vrea să-i urez să nu devină pedelistă tocmai pentru că mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat împreună împotriva abuzurilor, împotriva nedreptăţilor, cum am crezut împreună că (…) dialogul, respectul şi civilizaţia trebuie să înlocuiască scandalul, bădărănia, insultele şi acuzele pe care le-am avut timp de zece ani”,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.