Waldeck aduce la Timişoara atmosfera vieneză interbelică într-un concert electro swing de...

Waldeck aduce la Timişoara atmosfera vieneză interbelică într-un concert electro swing de neratat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

waldeckMuzicianul austriac Klaus Waldeck va susţine un concert deosebit la Timişoara, în cadrul turneului Rio Grande Tour, evenimentul din data de 16 mai fiind unul de neratat pentru amatorii de electro-swing.

Proiectul muzicianului vienez Klaus Waldeck înseamnă un amalgam şarmant de nu-jazz mixat cu dub, electro, swing şi trip-hop. Concertele cu formație live sunt unice, căci hituri precum „Make my day”, „Addicted” sau „Memories” recrează pe scenă atmosfera vieneză din perioada interbelică.


În societatea anilor ‘20 şi ‘30, muzica aduna lumea bună în cele mai elegante săli de bal, iar ritmurile energice, distrate şi libere de swing şi tango combinate cu pahare de cocktail-uri delicioase şi pantofi de dans cât mai rezistenţi la încercările fiecărui disc pus pe gramofon erau o reală plăcere.

„Sunt fascinat de pofta de viaţă şi de înclinaţia hedonistă a acelei epoci, anii ’20 – ’30. Pe vremea aceea, singura motivaţie a femeilor părea să fie o viaţă cât mai plină de plăceri, iar muzica era o îmbinare a actului artistic şi a distracţiei. Încerc să duc mai departe tradiţia acelui stil care a fost neglijat atâta vreme”, spune Klaus Waldeck pe site-ul său oficial.

Concertul de la Timişoara este inclus în turneul pe care artistul îl susţine alături de colegii săi, iar mai multe detalii despre preţul biletelor şi locul de desfăşurare a avenimentului vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.