Ai aparate electrice vechi sau uzate și nu știi cum să scapi...

Ai aparate electrice vechi sau uzate și nu știi cum să scapi de ele? Când se organizează o acțiune de colectare, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

DEEE-uri

Locuitorii din două localități din județul Timiș care doresc să se debaraseze corect de aparatele electrice vechi sau uzate o pot face peste două zile. Asociația RoRec anunță că în data de 18 aprilie desfășoară o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Moșnița Nouă și Chevereșu Mare.

De asemenea, locuitorii din Timiș care nu știu cum să scape de aceste deșeuri electrice pot apela TelVerde 0800 444 800, serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, a DEEE.


Totodată, de la TelVerde 0800 444 800, timișenii pot afla informaţii despre unde și cum se pot debarasa de deșeurile electrice, unde există puncte de colectare, când și unde sunt zile de colectare în localitatea lor, precum și alte informații despre colectarea DEEE. TelVerde 0800 444 800 este disponibil zilnic, între orele 9.00-17.00, gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

Mai multe informații despre acțiunea de colectare a deșeurilor electrice care va avea loc peste două zile găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.