Al Bano şi Ricchi E Poveri, vedetele muzicii italiene, concertează la Timişoara....

Al Bano şi Ricchi E Poveri, vedetele muzicii italiene, concertează la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

albano 089Sub genericul „Una festa italiana”, legendele muzicii pop Al Bano şi Ricchi e Poveri vor susţine, în premieră, două concerte în România, unul în Cluj-Napoca, pe 11 iunie, şi unul în Timişoara, pe 12 iunie, evenimentul din oraşul nostru urmând să se desfăşoare pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul, pentru talentul incredibil şi vocea minunată, dar mai ales pentru că şi-a păstrat autenticitatea şi nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare. Anul 2015 a fost anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, marele artist cumulând 14 prezenţe, numărul maxim atins de vreun artist, la cel mai prestigios festival din lume.

Ricchi e Poveri a scris pagini importante în istoria pop a muzicii italiene şi internaţionale.


Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, strălucitoare şi iubite formaţii de pe scena europeană, a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câştigat un palmares impresionant de premii şi distincţii, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece şi a concertat pe tot mapamondul. Hit-urile lor, precum „Che sarà”, „Sarà perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Voulez vous dancer” sunt considerate şi astăzi piese „clasice” ale muzicii uşoare italiene.

Muzica italiană este o sărbătoare a spiritului şi un etalon al valorilor. Hit Italy, band-ul celui mai prestigios festival din lume, Festivalul Sanremo, va completa strălucirea şi autenticitatea spectacolului „Una festa italiana”. Hit Italy este o formaţie alcătuită din muzicieni de excepţie, experţi ai muzicii italiene, care acompaniază marii artişti italieni în turneele internaţionale. Band-ul Hit Italy va susţine un program artistic în deschiderea serii şi va acompania trupa Ricchi e Poveri. Al Bano Carrisi a mai  concertat o dată în Timişoara, în luna mai a anului 2008 în Piaţa Unirii, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Europei. Artistul este din 2003 Ambasador ONU împotriva traficului si consumului de droguri. Artistul se implică activ în campanile antidrog. Specatcolele „Una festa italiana” din Cluj-Napoca şi Timişoara se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Artă contra drog – 2015”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” şi CIADO România.

Biletele pentru concertul din Timişoara sunt cuprinse între 60 şi 250 de lei şi se pot procura de pe site-ul www.bilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.