Al doilea aparat de radioterapie din Timișoara, achiziționat de Asociația OncoHelp pentru...

Al doilea aparat de radioterapie din Timișoara, achiziționat de Asociația OncoHelp pentru tratamentul bolnavilor de cancer

0
DISTRIBUIȚI

sectia de ingrijiri paliative

Vești bune pentru bolnavii de cancer din vestul țării, care vor beneficia de ședințe de radioterapie cu ajutorul unui echipament medical de ultimă generație. Asociația OncoHelp din Timișoara a reușit să achiziționeze un aparat de radioterapie, care este deosebit de important în tratarea anumitor tipuri de cancer, oferind o șansă la viață pentru un număr crescut de pacienți cu patologie oncologică.

Cu sprijinul Asociației „Dăruiește viață”, aparatul de radioterapie a și putut să fie pus în funcțiune.


Asta pentru că reprezentanții asociației au oferit suma de 400.000 de euro necesară construirii buncărului special ce adăpostește echipamentul medical. „Este al doilea aparat de radioterapie din Timişoara şi urmează ca, în viitorul apropiat, să ajute şi în tratarea copiilor bolnavi de cancer, aceasta reprezentând o premieră pentru Timişoara”, anunță reprezentanții Asociației OncoHelp.

Centrul de Radioterapie OncoHelp, în care funcționează noul echipament medical achiziționat, va fi inaugurat marți. Centrul de Oncologie OncoHelp este o alternativă la sistemul de stat, permiţând accesul tuturor pacienţilor la servicii medicale de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.