Alexandru Chirilă, consilierul primarului Nicolae Robu, a DEMISIONAT. Vezi cum se CONTRAZIC...

Alexandru Chirilă, consilierul primarului Nicolae Robu, a DEMISIONAT. Vezi cum se CONTRAZIC cei doi în legătură cu motivele plecării

DISTRIBUIȚI

chirila-robu-1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, rămâne încet, dar sigur, fără oamenii importanţi din jurul lui. După ce în urmă cu circa o lună de zile acesta a rămas fără consilierul personal Marian Vasile, care a revenit pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, acum Robu a rămas fără un alt consilier, Alexandru Chirilă. Edilul a confirmat faptul că Alexandru Chirilă şi-a depus demisia şi a spus că ieri a fost ultima zi de muncă a acestuia.
„E o poziţie aceea de consilier foarte incomodă, foarte grea, în care apari expus pe nedrept în diverse situaţii şi trebuie să fii tare ca să poţi suporta lucruri nedrepte la adresa ta. Eu i-am explicat că sunt foarte mulţumit de prestaţia pe care a avut-o şi el mi-a spus că îi pare rău că pleacă şi că îmi rămâne acelaşi om apropiat, dar nu îi vine să continue pentru că se consumă foarte mult”, a explicat Robu pentru PRESSALERT.ro.

Cu toate că a rămas fără doi oameni cheie, Robu spune că nu se gândeşte să îi înlocuiască rapid.


„Domnişoara Sanda Greblă este cu atrbuţiile de şef de cabinet şi atunci când se impun atribuţii la Direcţia Tehnică munceşte acolo, iar domnul Sorin Drăgoi deşi este city manager face acelaşi lucru ca şi pe vremea când era consilier. Pratic doar Chirilă a plecat din schema de bază, Marian Vasile ocupând acest post conjuctural după ce a fost demis abuziv din funcţia de vicepreşedinte al CJT”, a detaliat primarul.
Alexandru Chirilă și-a anunțat verbal demisia din funcție în cadrul unei ședințe a conducerii Primăriei Timișoara, anul trecut. Acesta și-a motivat gestul prin faptul că s-au făcut presiuni asupra sa și a familiei sale, au declarat pentru PRESSALERT.ro mai multe surse demne de încredere. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma Neag Group SA, unde Chirilă a lucrat înainte de a ajunge la primărie, a cumpărat cu 90.000 de euro drepturile de proprietate asupra a 2,1 hectare de teren intravilan în Timișoara, tranzacția fiind posibilă datorită votului municipalității în adunarea creditorilor de la falimentara Seritim SA.

Alexandru Chirilă a confirmat faptul că 31 martie a fost ultima sa zi de lucru în calitate de consilier personal al primarului Nicolae Robu, susţinând că „nu mă mai regăsesc în tot ce se întâmplă la ora actuală în Primăria Timişoara. Am avut alte speranţe când am ajuns în această instituţie”.

1 COMENTARIU

  1. sa mori tu chirila daca mintesti?
    oare nu ai de dat socoteala cum ai pus mana pe pamantu’ lacu’ si casa „dobandite” (!?) pi cand ieriai secretare la giudet, hai ???
    se zice ca o sa dai cu …suspinatu coloshia la…schela !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.