Avansări în grad şi diplome de merit pentru jandarmii din Timiş, de...

Avansări în grad şi diplome de merit pentru jandarmii din Timiş, de Ziua Naţională a Jandarmeriei. Ce program special au pregătit pentru timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

unnamedMomente festive la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş, cu ocazia celebrării a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

„Această zi festivă a fost sărbătorită cu avansări în grad şi premieri. Cu acest prilej, au fost avansaţi înaintea expirării stagiului minim în grad un număr de trei ofiţeri şi patru subofiţeri, fiind acordate şi diplome de merit, felicitări şi mulţumiri unui număr de 220 de jandarmi. Ceremonia avansărilor în grad precum şi premierea jandarmilor care au fost câştigătorii competiţiilor sportive desfăşurate anterior acestei zile, la fotbal, tir, tenis de masă, înot şi atletism, organizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş şi Asociaţia „Grigore Alexandru Ghica” filiala Timiş, a avut loc în sala festivă a inspectoratului, fiind urmată de exerciţii demonstrative”, a informat purtătorul de cuvânt al IJJ Timiş, Marc Cristian.

ZIUA JANDARMERIEI16

 

Iar veştile bune continuă, întrucât jandarmii din Timiş au pregătit un program incitant pentru toţi cei care vor trece porţile Inspectoratului în zilele care urmează.


În 4 aprilie timișorenii vor putea participa la prezentarea unor elemente de tehnică din dotare, executarea unor demonstrații de dresaj canin, a tehnicilor de autoapărare și a unor exerciții de intervenție și luptă. Inclusiv copiii pot participa la desfășurarea unor procedee de alpinism, precum coborârea în rapel și tiroliană, însă doar cu acordul părinților. Acțiunile vor avea loc la Iulius Mall, între orele 12.00 și 16.00. În 9 aprilie, la sediul unității (strada G. Bariţiu, nr. 19-21) va avea loc „Ziua porților deschise”, unde vor fi prezentate mai multe exerciții demonstrative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.