Bănăţenii, contribuţii RECORD la bugetul de stat. Câţi bani trimit timişenii la...

Bănăţenii, contribuţii RECORD la bugetul de stat. Câţi bani trimit timişenii la Bucureşti

3
DISTRIBUIȚI

greva-finante-1-p

Fiscul timișorean și-a depășit planul de încasări de la contribuabili. În luna martie 2015, programul de încasări stabilit în sarcina Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara de către Agenția Națională de Administrare Fiscală a fost de 690,52 milioane lei, iar totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 765,69 milioane lei, ceea ce înseamnă că la nivelul regiunii s-a realizat un plus de 75,17 milioane lei.

”Gradul de realizare a programului de încasări aferent lunii martie 2015, la nivelul Direcției regionale, a fost de 110,89%”, au transmis reprezentanții Direcției.


Cei mai harnici încasatpri au fost cei de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara, care au realizat 116,82% din planul pe luna martie. Urmează în topul regiunii Administrația Județeană a Finanțelor Publice Arad – 111,40%, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Timiș – 108,84%, respectiv Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin – 105,30%.

Cumulat la nivelul primului trimestru al anului 2015, programul de încasări stabilit în sarcina Direcției regionale a fost de 1.924,27 milioane lei, iar încasările efective au fost de 2.025,58 milioane lei, ceea ce conduce la un grad de realizare a programului de 105,27%.

3 COMENTARII

  1. Ai prins ideea Robu-le?Sunt bani la buget,sari pe ei si impartei:recompenseaza Poli pt incompetenta ,imbuiba politia locala cu norma de hrana ca de! slugoii trebuie recompensati desi nu merita nimic in plus ,mai fa un studiu de fezabilitate pe la vre-un pasaj etc,uita cu desavarsire de scoli cu problemele lor,lasa spitalele sa se naruie de tot ,dar mai ales neaparat investeste intr-un set garnierre olio negrualbastrui…

    • Cetăţene, aiurezi rău de tot! Ce are Robu cu banii de la buget? Ce are primăria Timişoara cu banii „haliţi” de Bucureşti?

  2. Marius,probabil esti platit ca sa scrii toata ziua comentarii pe net contra administratiei locale,ce legatura are articolul de sus cu comentul tau? ,pana in momentul de fata de cat timp e Robu primar s-au facut mai multe lucruri in Timisoara decat in ultimi 15 ani ,dar probabil tu nu ai termen de comparatie avant in vedere faptul ca te preocupa nevoile primare de existenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.