Bogdan Diaconu, preşedintele PRU: „I-am zis lui Victor Ponta că va pierde...

Bogdan Diaconu, preşedintele PRU: „I-am zis lui Victor Ponta că va pierde alegerile, că se crede zeu şi că pe pâmânt nu există zei”. De ce luptă împotriva căsătoriilor între homosexuali

0
DISTRIBUIȚI

bogdan diaconu pru

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, şi vicepreşedintele formaţiunii, care a făcut până nu demult parte din Partidul Conservator, deputatul Virgil Guran, au fost prezenţi astăzi la deschiderea filialei din Timiş a noii formaţiuni. Preşedintele interimar al PRU Timiş este Marius Claici, iar funcţiile de vicepreşedinte sunt deţinute de Mircea Demenescu şi Vladimir Ioanovici.

Diaconu a precizat că „suntem o alternativă la clasa politică în România care a dus ţara în situaţia în care s-a ajuns. Toate partidele care s-au perindat la putere au adus politica în situaţia în care se află. În 21 august când mi-am prezentat demisia din PSD şi am făcut publice motivele pentru a fonda un nou partid pentru România putem să aleg să rămân în PSD să îmi fie călduţ.


Sunt singurul parlamentar care a plecat când PSD era la putere şi i-am zis lui Victor Ponta că va pierde alegerile că se crede zeu şi că pe pâmânt nu există zei. Toată lumea a crezut că sunt nebun. Eu când mă uit în oglindă vreau să nu îmi fie ruşine. Pentru PSD şi Victor Ponta au fost mai importante voturile UNPR decât intresele României şi societăţii româneşti. Ponta nu a înţeles că nici comunitatea maghiară nu ascultă de liderii UNPR. (…) Noi nu ne-am asumat un naţionalism delirant a la Vadim Tudor sau al altor personaje care au făcut rău conceptului de patriotism”.

Diaconu a criticat dur voturile date pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali în Parlamentul European, susţinând că nu este normal ca micuţii să nu poată alege de cine să fie crescuţi şi riscăm să avem copii frustraţi. „Este un rău care se face societăţii româneşti. Nu mă afectează cu nimic homosexualitatea. Dar ce rău au făcut cuiva nişte copii care fără a avea dreptul de a alege, se trezesc că sunt crescuţi într-o familie de homosexuali. (…) Nu am instigat la acte de violenţă împotriva homosexualilor, nu am instigat la a nu îi accepta. Este treaba lor ce fac, dar atâta timp cât nu încearcă să modifice regulile pe care această societate le are de mii de ani”.

Sursa foto: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.