BOICOT în CLT: Consilierii PSD nu vor mai vota niciun proiect avizat...

BOICOT în CLT: Consilierii PSD nu vor mai vota niciun proiect avizat de secretarul Ioan Cojocari. Ce îi cer primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

robu cojocari

După ce la finele săptămânii trecute PSD Timiș îi cerea public primarului Nicolae Robu să îl demită pe secretarul Primăriei Timișoara din cauza căruia a fost posibilă finanțarea ilegală a FC Politehnica Timișoara patronată de Marian Iancu, pesediștii revin cu un nou anunț, de data aceasta din partea consilierului Alfred Simonis.

„În urma ultimelor evenimente care au o strânsă legătură cu Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara, mai exact decizia Justiţiei referitoare la finanţarea ilegală a echipei de fotbal Politehnica Timişoara, Grupul PSD va propune celorlalţi consilieri municipali să nu mai votăm niciun proiect însoţit de aviz de legalitate semnat de domnul Ioan Cojocari.


Potrivit instanţei de judecată, Ioan Cojocari se face în mare măsură vinovat pentru finanţarea ilegală cu 31,6 milioane de lei a echipei de fotbal, decizia judecătorilor demonstrând clar incompetenţa domnului Cojocari”, a transmis Simonis.

Acesta reamintește şi că primarul Nicolae Robu trebuie să îl demită pe secretarul Ioan Cojocari şi să „demareze procedurile de recuperare a prejudiciului. Considerăm prioritate aceste două măsuri, însă totul depinde de edilul Timişoarei, cel care este mult mai preocupat de soarta presei şi a jurnaliştilor timişoreni decât de soluţionarea problemelor reale cu care se confruntă instituţia pe care o reprezintă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.