Britanicul Lee Burridge mixează din nou în Timişoara, spre bucuria numeroşilor săi...

Britanicul Lee Burridge mixează din nou în Timişoara, spre bucuria numeroşilor săi fani. Când și unde are loc petrecerea

0
DISTRIBUIȚI

leeburridgeUnul din cei mai iubiţi DJ în rândul melomanilor care apreciează muzica electronică în Timişoara, Lee Burridge, va mixa din nou în oraşul nostru în data de 15 mai, la Bipolar House. Invitatul special al evenimentului a început să mixeze în Marea Britanie, dar adevăratul succes l-a cunoscut în Hong Kong. Construindu-şi constant profilul şi după ce a pus Hong Kong-ul pe harta clubbing-ului, el a devenit un DJ de renume internaţional.


După şase ani, Lee punea deja muzică la majoritatea petrecerilor club tour din Hong Kong, inclusiv Cream, Ministry of Sound, Malibu Stacey şi Northern Exposure. Cu timpul, Lee a evoluat şi ca producător iar în 2010 a lansat împreună cu Mattew Dekay piesa Wongel, lansată la Cecille. A avut un imens succes, single-ul având suport din partea unor DJ renumiţi ca Sven Väth, Radioslave,Tobi Neumann, Karotte, Dubfire, Tiefschwarz, Reboot, Nick Curly, Butch, Gregor Tresher, Monika Kruse, Simon Baker. Alături de prietenul său Mattew Dekay, Lee Burridge a pus bazele brandului de petreceri All Day I Dream, cu patru ani în urmă.

Între timp, conceptul de petreceri s-a extins în mai multe locuri şi a devenit şi un record label. Înainte de apariţia sa la Timişoara, celebrul DJ va mai fi prezent în ţara noastră la festivalul Sunwaves care va avea loc la Mamaia în perioada 30 aprilie – 3 mai, unde vor mai mixa printre alţii şi Carl Cox, Ricardo Villalobos, Marco Carola sau Tale Of Us. Mai multe amănunte despre apariţia lui Lee Burridge la Timişoara vor fi disponibile în scurt timp.

Foto: Facebook Club Mooskea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.