Cadavru MUTILAT, descoperit la marginea Lugojului. Ce ipoteze ȘOCANTE au anchetatorii

Cadavru MUTILAT, descoperit la marginea Lugojului. Ce ipoteze ȘOCANTE au anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

cadavru

Descoperire șocantă într-o pădure de lângă Lugoj. Cadavrul unui bărbat, aflat într-o avansată stare de putrefacție, a fost găsit aseară la kilometrul 6, între localitățile Tapia și Măguri. Cel care le-a dat de veste autorităților despre grozăvie a fost un pădurar. La fața locului s-au deplasat polițiștii și specialiștii în criminalistică, dar și reprezentanți ai Ocolului Silvic.

Având în vedere faptul că trupul se află într-o avansată stare de putrefacție și nu mai are membre va fi greu de identificat, scrie redesteptarea.ro.


Criminaliștii au lucrat ore în șir la strângerea de dovezi și informații la fața locului, organizând un perimetru de câteva zeci de metri în jurul locului în care a fost găsit corpul neînsuflețit.

Din primele cercetări se pare că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență, însă specialiștii au descoperit urme de mușcături de animale. Una dintre ipotezele anchetatorilor vizează o moarte violentă, cauzată de mușcături ale sălbăticiunilor din pădure. Ancheta continuă în acest caz, polițiștii urmând să stabilească, în urma cercetărilor, dacă poate fi vorba de o crimă, un accident sau o altă cauză care a dus la pierderea vieții bărbatului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.