Lumina și liniștea Paștelui, într-o farfurie de fasole cu cârnați. Cum au...

Lumina și liniștea Paștelui, într-o farfurie de fasole cu cârnați. Cum au sărbătorit oamenii sărmani din Timișoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1423149538">

paste saraci (8)

Au mâinile noduroase de munci, unghii neîngrijite, dar poartă, toți zâmbête mari pe față. Sărmanii Timișoarei au venit și în această duminică de Paște să își ia masa caldă oferită de membrii clubului Lions Timișoara. În piața 700 e coadă la marmitele din care se împart porții generoase de fasole cu cârnați. Se mai dau cozonaci pufoși și ouă roșii.

20 dintre membrii Clubului Lions, au pregătit din timpul Săptămânii Mari sute de porţii de mâncare. În general oferă aproximativ 300 de porţii calde, care se epuizează imediat. Meniul e consacrat: fasole cu cârnați murături, pâine, cozonac și ouă roșii.

Tradiţia de a face bine durează de mai bine de 15 ani la Timişoara. În fiecare primă zi de Paşte şi Crăciun, membrii Lions iau prânzul alături de oamenii nevoiaşi, în Piața 700 din Timișoara.

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.