Castelul Corvinilor a apărut pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste...

Castelul Corvinilor a apărut pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste din lume. Pe ce loc e în topul votat de turiști

0
DISTRIBUIȚI

robulglonelpln

O fotografie cu Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns pe coperta celebrului ghid turistic „Lonely Planet”, în ediția dedicate României și Bulgariei, recent apărută pe piață.
”Consider că apariţia unei fotografii cu Castelul Corvinilor pe acest ghid turistic pentru România şi Bulgaria este o publicitate gratuită pentru monumentul istoric în străinătate şi va aduce turişti din toate colţurile lumii.


Puteau folosi pentru copertă peste 1.000 de fotografi, de la Peleş la Bran, şi au ales Castelul Corvinilor. Ne mândrim cu asta”, a precizat directorul Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca, citat de Mediafax.

Ghidul tipărit „Lonely Planet” costă 10,49 lire, iar varianta eBook costă 7,34 lire.

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost inclus anul trecut pe cunoscutul portal turistic TripAdvisor între primele cinci destinaţii de vacanţă din România, în baza voturilor primite din partea turiştilor care l-au vizitat. Asta s-a întâmplat după ce în 2013, același edificiu a fost inclus în topul palatelor de poveste, într-un clasament alcătuit de site-ul american huffingtonpost.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.