Cele mai bune idei de inovare socială ale bănățenilor, premiate de Uniunea...

Cele mai bune idei de inovare socială ale bănățenilor, premiate de Uniunea Europeană

0
DISTRIBUIȚI

hivstreetart_tineri

Aveți idei care ar putea îmbunătăți viața voastră și a celor din jur? Vreți ca societatea în care trăiți să crească și să se dezvolte? Bănățenii sunt invitați să nu păstreze ideile pentru ei, ci să le scoată la concurs. Ei au posibilitatea să câștige un premiu valoros. Ediția de anul acesta a Concursului de Inovare Socială, organizat de Comisia Europeană, pune la bătaie 50.000 de euro pentru cele mai bune 3 idei. Competiția are ca idee de bază „Noi metode de creștere” și se adresează atât persoanelor fizice cât și firmelor care au idei de proiecte sociale.

Uniunea Europeană sprijină nu numai proiectele care au o mare valoare financiarăƒ, dar și pe cele care includ progresul social pentru cetăƒțeni, guverne și întreprinderi.


Cu toate acestea, modelele actuale de creștere nu mai sunt considerate adecvate pentru o societate în care deficitul este noua realitate și în care prea mulți oameni sunt lăsați în urmăƒ. A apărut, în ultima vreme, tot mai clară nevoia de a găsi modalități alternative pentru valoarea durabilă și o societate incluzivă în Europa de astăzi. Astfel, Concursului European de Inovare Socială va sprijini următoarea generație de inovatori europeni – oameni care au potențialul de a schimba peisajul de creștere în Europa. Competiția a fost lansată în urmă cu câteva zile în Gdansk, Polonia și se adresează tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană. Premiile pentru cele mai bune 3 idei vor fi decernate în noiembrie la Bruxelles. Ideile care reușesc să ajungă în semifinală vor avea parte de susține și mentoring din partea Comisiei Europene. Termenul de depunere a dosarelor cu idei de inovare socială este 8 mai. Detalii găsiți aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.