Centru UNIC în România, la Timișoara. Cum sunt ajutați cei care doresc...

Centru UNIC în România, la Timișoara. Cum sunt ajutați cei care doresc să slăbească de o echipă întreagă de specialiști într-un singur loc

0
DISTRIBUIȚI

cantar

Nu știi cum să dai jos kilogramele în plus? Ai mers la sală, dar nu te-a motivat nimeni să continui și te-ai decis să renunți? De la sfârșitul lunii mai, la Timișoara va fi inaugurat un centru unic în România. Este vorba despre un „Centru al fericirii”, un concept inedit în țara noastră, în cadrul căruia oamenii sunt ajutați să slăbească.

„Este vorba despre un soi de clinică care le oferă celor care doresc să slăbească și să trăiască mai sănătos toate serviciile de care au nevoie.


Aici vor putea face sport, beneficiază de masaje, produse sănătoase. De asemenea, aici pot discuta cu nutriționiști, specialiști în dezvoltarea personală, psihoterapie, nutriție. Este unică în România ideea aceasta de a integra toate aceste servicii într-un singur loc. Vom avea și pachete pentru mame care tocmai au născut. Îi ajutăm pe oameni să-și transforme viața prin participarea la programul oferit de noi”, a explicat, astăzi, Florina Onețiu, din partea Asociației „Oameni Sănătoși” Timișoara.

Acest „centru al fericirii” care va fi deschis în zona Take Ionescu luna viitoare reprezintă, de fapt, o unitate protejată, care va fi inaugurată prin intermediul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană. Este vorba despre proiectul „Oportunități prin antreprenoriat social”, în valoare de aproape zece milioane de lei, în cadrul căruia vor fi deschise, în total, 14 întreprinderi sociale în care vor lucra 56 de persoane din grupuri vulnerabile. Unitățile protejate vor fi deschise în Regiunea Vest, Regiunea Centru și Regiunea București – Ilfov, printre care una și la Timișoara.

În întreprinderea socială din Timișoara vor lucra și patru persoane care provin din grupuri vulnerabile, și anume un maseur, o cosmeticiană, o femeie de serviciu și o recepționeră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.