Consilierul judeţean Marcel Mihoc a revenit la muncă în CJT. Ce i-a...

Consilierul judeţean Marcel Mihoc a revenit la muncă în CJT. Ce i-a urat Titu Bojin, alături de care este cercetat pentru corupţie

0
DISTRIBUIȚI

marcel mihoc in rosu 2

Consilierul judeţean independent Marcel Mihoc a revenit astăzi la muncă în plenul CJT. Vă reamintim că acesta a fost reţinut în dosarul în care şeful CJT şi fostul său şef de partid, Titu Bojin, este cercetat pentru corupţie.

Audierile din dosar au scos la iveală detalii extrem de interesante despre modul în care firma Ecomet West SRL, care-i aparținea lui George Didilă, a primit comenzi pe bandă rulantă. Cel care s-a ocupat de recomandarea firmei către primari a fost Marcel Mihoc, care, până să-și dea demisia din partid, în timpul campaniei prezidențiale, a fost secretarul general al PSD Timiș.


Primarii au declarat că un reprezentant al firmei a venit însoțit de Mihoc, care i-a recomandat. „Marcel Mihoc mi-a spus că are scule pentru gospădărire comunală. George avea cu el mai multe pliante, adică tabele în care erau înscrise produse şi preţul. Marcel Mihoc mi-a spus că merge pe la mai multe primării”, a declarat unul dintre primarii suspecţi, în timpul audierilor. După ce edilii acceptau recomandarea lui Mihoc, care le promitea că vor primi fonduri suplimentare de la Consiliul Judeţean Timiş dacă vor face aceste achiziţii, se întocmeau referate de necesitate, iar acolo unde era necesar se primeau imediat trei oferte de preţ, din care cea a firmei Ecomet West SRL era cea mai avantajoasă, chiar dacă preţurile erau supraevaluate, conform anchetatorilor.

Revenirea acestuia în plenul Consiliului Județean Timiș a fost salutată de Titu Bojin, care a spus în plen că „vreau să salut şi prezenţa lui Marcel Mihoc care s-a întors între noi aici şi îi urăm să fie activ aşa cum a fost mereu la şedinţele consiliul judeţean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.