Consilierul local Alfred Simonis critică stoparea lucrărilor de la Liceul „Nikolaus Lenau”....

Consilierul local Alfred Simonis critică stoparea lucrărilor de la Liceul „Nikolaus Lenau”. Ce măsură EXTREMĂ cere

4
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (3)

PSD Timiş critică modul în care Primăria Timişoara a gestionat procesul de reabilitare a Nikolaus Lenau. Vă reamintim că recent constructorii au oprit lucrările de reabilitare din cauza unor greşeli de proiectare.

Consilierul local PSD, Alfred Simonis a emis un comunicat de presă prin care a informat că „firma care se ocupă de reabilitare acuză şi incompetenţa unor funcţionari din Primăria Timişoara.


În tot acest timp, edilul oraşului nostru se ocupă de aranjarea teraselor din centrul Timişoarei, de echipa de fotbal şi de jocuri de lumini pe Bega”.

Pentru a remedia situaţia, consilierul cere măsuri ferme. „În situaţia de faţă, Nicolae Robu nu mai poate da vina nici pe Guvern, nici pe «peisagiştii inculţi» şi nici nu poate acuza jocuri politicianiste. Este doar incompetenţă. Cred că e momentul potrivit ca domnul primar să-şi asume responsabilitatea pentru situaţia în care ne aflăm şi, mai mult decât să-şi asume, trebuie să găsească o rezolvare rapidă a problemei de la Liceul Nikolaus Lenau. În caz contrar, poate părinţii elevilor de la Liceul Lenau vor apela la o metodă extrem de dragă primarului Timişoarei: mitingul”, a completat pesedisul.

4 COMENTARII

  1. Asa e, in sfarsit cineva care le zice lucrurilor pe nume. Nu e vorba doar de incompetenta functionarilor publici sau a firmei ci si a domnului primar care pur si simplu are alte preocupari decat o scoala.

  2. :)) Maria. Primarul chiar nu se ocupa doar de o scoala din cate se vede prin Timisoara. Chiar face ceva pentru a da o gura de aer si un aspect cat de cat ok orasului de pe Bega in care nu s-a facut mai nici o modernizare in ultimii 20 de ani inafara faptului ca s-au schimbat niste linii de tranvai. Cand s-a apucat sa faca intersectia din complexul studentesc toata lumea a sarit in aer ca ce face Robu? Acuma dupa un an si ceva toata lumea e multumita ca se poate circula in proportie de 90% in intersectia de acolo.10% fiind accesul subteran care mai umpic si se finalizeaza. Toata lumea care circula acuma pe acolo apreciaza ce a facut Robu si ca nu a durat 5 ani de zila ca sa dea drumul la circulatie in intersectia respectiva. Si plus alte si alte lucrari care sunt aproape finalizate in decurs de 2 ani.

  3. In primul rând, exista o singura varianta corecta in limba romană, draga „Maria”: fie „care zice lucrurilor pe nume” (fără LE) fie „care LE zice pe nume” (lucrurile..pe ele, le, l). Ar fi cazul, acum ca tot sunteți postaci, sa mai puneți mâna pe carte, nu sa stați pe net si sa dați commenturi. Am intervenit doar pentru ca e supărător sa asist pasiv, la cum violati limba romană. Auzi, „Maria”, unde am greșit flagrant in textul de mai sus???;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.