DENIGRAREA PUBLICĂ a PSD, o condiţie cheie pentru reprimirea traseiştilor în PNL....

DENIGRAREA PUBLICĂ a PSD, o condiţie cheie pentru reprimirea traseiştilor în PNL. Cum explică Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

robu si bojin victorie.

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a deschis din nou subiectul primirii traseiștilor politici în PNL. Dacă la ultimele declarații vizavi de cei care au plecat, Robu spunea clar că mulți ar putea fi primiți înapoi dacă partidul va avea nevoie și dacă cei plecați nu au dat dovadă de habotnicie față de partidele la care au plecat, acum Robu a mai impus o nouă condiție pentru ca cei plecați să fie reprimiți.

Acesta a declarat că „tot primesc întrebări de la primarii care sunt nemulumiţi de statutul pe care îl au în PSD, de modul în care sunt trataţi, de faptul că nu au primit ce li s-a promis şi care ne transmit că regretă faptul că au plecat şi că ar vrea să se întoarcă.


Eu am mai spus PNL şi la nivel naţional şi în Timiş este o organizaţie puternică, care a fost în stare să câştige o bătălie importantă precum cea pentru preşedinte chiar și având o sumă mare de trădări chiar în toiul bătăliei. Nu avem nevoie ca acum să ni se alăture cei care ne-au trădat. Ce mi se pare ciudat este că aceste semnale vin înspre noi pe canale discrete. O primă condiţie ca să stăm de vorbă într-o zi, că nu vrem să spun că niciodată nu vom mai sta de vorbă cu nimeni indiferent de ce au făcut cei care au părăsit partidul, dar o primă condiţie este ca ei să îşi exprime public aceste nemulţumiri pe care ei ni le stransmit nouă pe canale discrete. Altfel mi se pare că sunt neserioși când ne transmit nouă că PSD este un partid neserios”.

Edilul a conchis că exprimarea publică a nemulțumirilor e „o primă condiţie ca într-o bună zi, şi nu mâine, să putem sta de vorbă măcar”, deşi a admis că lista doritorilor numără şi mulţi oameni care nu vor fi acceptaţi din nou în PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.