Deputatul PSD Cătălin despre tăcerea PSD în privința „şmenului” Ornella Design: „Politic,...

Deputatul PSD Cătălin despre tăcerea PSD în privința „şmenului” Ornella Design: „Politic, atitudinea domnului Bojin a fost una bună”. Ce spune despre viitorul fostului șef în politică VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch (3)

Deşi președintele Consiliului Județean Timiș nu mai este șeful PSD Timiş, iar cariera sa politică pare a fi compromisă, acesta fiind achetat de DNA pentru corupţie, deputatul PSD Cătălin Tiuch are numai cuvinte de laudă pentru Titu Bojin. Prezent la emisiunea PRESSALERT LIVE, Tiuch a menţionat că, în viziunea sa, PSD Timiş a făcut opoziţie reală pe vremea când judeţul era condus de pedelistul Constantin Ostaficiuc, anchetat acum pentru afacerea Ornella Design.

„Trebuie să recunosc că de Ornella Design am aflat din presă.(…) Eu cred că comportamentul domnului Bojin a fost unul corect din punct de vedere politic.


Sub preşedinţia domnului Bojin partidul ăsta a câştigat alegerile. Bojin a avut mai multe voturi decât contracandidații, dovadă că atitudinea lui a fost apreciată de cetăţeni”. Mai mult, Tiuch a spus că el nu a fost niciodată un obedient şi că „putem verifica, sunt foarte multe hotărârile în perioada 2004 – 2012 în care nu am votat cum a votat majoritatea PSD. Eu o dată la şase luni, pe acest motiv, a trebuit să îmi explic votul în ședințele de partid”.

Revenind la atitudinea de nepăsare a lui Bojin vizavi de lupta cu PDL, Tiuch a spus că „atitudinea domnului Bojin în care a lăsat pe alţii să se bată şi el a fost acolo a fost una bună.(…) La Europa Nova am vorbit nu foarte elegant despre Ostaficiuc, şi nu o dată. Despre Ornella Design, dacă am vorbit, am vorbit după ce am citit la PRESSALERT. Atitudinea domnului Bojin a avut un rezultat politic. Nu ştiu dacă e bine sau rău”.

Întrebat dacă Bojin mai are vreun viitor politic în PSD sau mai poate aduce capital de imagine partidului în campanii electorale, deputatul a spus că „domnul Bojin are plusurile lui. Are o situaţie juridică pe care va trebui să şi-o lămurească. După ce şi-o va lămuri îşi va găsi un loc în echipa PSD, dacă doreşte. Sunt convins că nu îşi doreşte să tragă partidul în jos şi îşi va rezolva situaţia cât mai repede”.

Tot din lista de realizări PSD, Tiuch a ţinut să amintească şi de scăderea TVA la 9% pentru alimente, anunțată recent de guvern. „Am o bucurie personală, pentru că am făcut anul trecut un proict de reducere a TVA la fructe şi legume, în baza reducerii TVA la pâine, care a fost preluat de guvern. Şi domnul Ponta era iniţiator în proiect. (…) Noi la PSD muncim în echipă, nu suntem unii în faţa altora, la PNL se întâmplă lucrul acesta”. Tiuch este de părere că, că prin îndeplinirea promisiunilor, PSD poate câştiga alegerile locale în Timiş și Timișoara, în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.