Dezvăluire INCENDIARĂ la PRESSALERT LIVE. Ce întâlnire SECRETĂ a avut fostul consilier...

Dezvăluire INCENDIARĂ la PRESSALERT LIVE. Ce întâlnire SECRETĂ a avut fostul consilier judeţean Sorin Cociobea cu patru zile înainte de plecarea din PSD Timiş VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

cociobea-simonis3

Dezvăluire importantă în această seară la PRESSALERT LIVE, unde au fost invitați consilierul local PSD Timiş Alfred Simonis și fostul consilier județean PD-L şi apoi PSD Sorin Cociobea. În toiul unei discuții în contradictoriu cu Cociobea, pesedistul a făcut o dezvăluire incendiară: cu doar patru zile înainte de plecarea din PSD, Cociobea a fost la primarul Nicolae Robu, acolo unde a purtat discuții cu acesta și cu vicepreședintele CJT Marian Vasile.

„Când domnul Robu a venit la mine să-mi ceară să trec la PNL, nici nu l-am băgat în seamă. La o întâlnire de Ziua Timișoarei la o masă, la un restaurant, domnul Robu m-a abordat, era și domnul Robu și doamna Sanda Greblă, când am fost abordat pe subiectul ăsta. I-am tăiat-o din start. Ați venit înainte de campania electorală când părea că Ponta va câștiga alegerile și ați plecat imediat după ce le-a pierdut. Nici eu nu aș fi putut vorbi așa frumos de domnul Ponta cum vorbeați dumneavoastră”, a spus Simonis.

Legat de întâlnirea cu edilul şef Cociobea a spus că „nu mai avem voie să facem nicio întâlnire niciunde.


Am discutat o chestiune privată. Nu are legătură cu politica. Nu am discutat sub nicio formă de nicio politică. Nu mă ascundeam, nu știam la ce etaj. Ce naiba, suntem penibili deja”. În timp ce Simonis a atenţionat că „dacă vreți părerea mea despre întâlnirea cu Robu este că v-a păcălit. V-au promis că dacă demisionați din partid vă iau înapoi. Și atunci când au constatat că vine altul de la ei de pe listă și au votat pentru excludere”, Cociobea a replicat că „nu m-a păcălit niciun domnul Robu”. Simonis nu s-a lăsat mai prejos şi a spus că „ați stat jumătate de oră. Eu le-am spus: măi, băieți, de ce vă ascundeți de mine? După care după patru zile a demisionat. Cu această decizie de azi din CJT v-ați încheiat cariera. Vă doresc succes, veți ajunge primarul Parisului”.

Întrebat ce planuri de viitor are, Cociobea a declarat că „mă liniștesc. Ce pot să fac politic acum. Îmi urmez pașii. Aștept să se redacteze hotărârea de la CJT și îmi urmez pașii. Încă deciziile sunt la cald.” Simonis a conchis că „cred că mai tinerii privitori au un exemplu de neurmat în ale politicii, care a făcut marea greșeală să plece de două ori în toiul luptei. Probabil că dacă ar avea ocazia ar face asta din nou. Școala PDL din 2008 – 2012 este asta”.

2 COMENTARII

  1. bravos! cine hotaraste in pulitika de pe Bega prin birturi si la ore frumoase din zi-noapte: ,,Cociobea a fost la primarul Nicolae Robu, acolo unde a purtat discuții cu acesta și cu vicepreședintele CJT Marian Vasile. La o întâlnire de Ziua Timișoarei la o masă, la un restaurant, domnul Robu m-a abordat, era și domnul Robu și doamna Sanda Greblă”

  2. Doamne, cata preocupare din partea acestor „limbrici”. Unde sunt oare „hipopotani” Ilie, Raducanu, Popoviciu, Sanmartinean sau „avortatii” Tiuc si Suciu. Ce strategie au, vezi Doamne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.