DEZVĂLUIRI despre Sofian Precup, șmecherașul cu BMW care i-a curmat VIAȚA Dorei...

DEZVĂLUIRI despre Sofian Precup, șmecherașul cu BMW care i-a curmat VIAȚA Dorei Târziu, eleva de 16 ani GALERIE FOTO

16
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1271245556">

sofian - smecheras - bmw - satchinez (2)

Sofian Precup, șmecherul cu BMW-ul care, săptămâna trecută, a călcat-o cu mașina pe Dora Târziu și a fugit de la locul accidentului, este în arest preventiv la domiciliu. Vă reamintim că ieri, fata de 16 ani a pierdut lupta pentru viață și a intrat în moarte cerebrală, iar părinții acesteia au fost de acord să i se preleveze organele, care au salvat trei vieți.

Tânărul de etnie rromă a mers acasă imediat după accidentul produs și a început să se joace pe calculator. Cu o zi înainte să provoace accidentul, Sofian Precup și-a recuperat permisul auto suspendat. Abia a doua zi polițiștii au reușit să-l identifice, însă sâmbătă judecătorii au decis să-l lase acasă pe tânăr, iar acesta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a început să-și spună ofurile pe Facebook. Astfel, duminică, băiatul de 22 de ani posta pe contul său de Facebook manele, lamentându-se că „lumea e rea și perversă”. Mai mult, imediat ce a scăpat de anchetatori, Sofian Precup s-a logodit cu iubita lui și a început să facă planuri de nuntă. Tot duminică, băiatul a luat hotărârea de a-și închide, temporar, contul de pe rețeaua de socializare.

Bani, chefuri și cai putere

Se pare că Sofian Precup era un vitezoman împătimit, dovadă stă o altă postare de pe Facebook în care s-a filmat în timp ce conducea cu 180 km/h. Tot pe rețeaua de socializare, tânărul țigan a postat o fotografie în care își etalează banii pe un pat.

Dan Florin Ion, primarul comunei Satchinez, de care aparține satul Bărăteaz în care locuiește Sofian Precup, a declarat pentru PRESSALERT.ro că băiatul „nu ne-a creat niciodată probleme majore. Era un băiat liniștit, era singur la părinți. Din câte am înțeles, el a mers a doua zi la postul de poliție din comună și s-a predat, de acolo a fost reținut, de acasă. Am auzit aseară că s-a spus la o televiziune că la familia băiatului, aseară, a fost chef. Nu este adevărat”.

„Nu a fost un copil cu probleme”

Aceeași părere bună despre Sofian Precup o are și directoarea Școlii Gimnaziala din Satchinez. „Tânărul a terminat clasa a VIII-a la noi în anul 2007. Nu am avut probleme cu el, nici de disciplină și nici în ceea ce privește învățarea. A avut în fiecare an medii peste 7, iar nota la purtare 9,50 – 10. Nu a fost un copil cu probleme”, ne-a declarat Liliana Călianu, directoarea școlii din Satchinez.

După moartea Dorei Târziu, pe Facebook a fost creată pagina „Pușcărie pe viață lui Sofian Precup, ucigașul Dorei”. În doar 13 ore, aproape 2.300 de oameni au dat like paginii. „După cum știți, Sofian Precup este în «arest la domiciliu», o adresare prea simplă, din punctul meu de vedere, pentru faptele lui. Nu am nicio idee pe moment, eu i-aș dori și executarea, ochi pentru ochi, nu? Totuși, poate e prea mult. Scopul acestei pagini este simplu, titlul o spune. Vreau să dezbatem idei, să vedem ce putem face, noi ca oameni de rând, să demonstrăm ceva ce căcatul ăsta de guvern nu poate, vreau…dreptate, atât, pentru ea, cât și pentru cei din jurul ei care au suferit pentru faptele unui imbecil căruia nici măcar nu-i pasă, nici nu s-a întâmplat pentru el, în schimb, dânsul se logodește, frumos, așa-i?”, a scris creatorul paginii pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

16 COMENTARII

  1. astia sunt ei…arata mii de euro, bmw seria 3 m in poza si el are casa din chirpici. din fericire majoritatea fac porcariile dincolo, in special cei cu foarte multi bani. problema va fi cand nu vor mai putea acolo si se vor reintoarce cu totii.

  2. Asa e la noi in Romania daca furi o drujba sau o gaina iei 5 ani daca curmi viata unei persoane ,te condamna la stat pe facebook si arest domiciliar ,Imi permit sa comentez ca si eu am 2 surori acasa si daca Doamne fereste s-ar fi intamplat in familia mea ,imediat in a doua zi daca as fi stiut ca e in arest domiciliar i-as fi taiat mana si picioru drept si le-as fi dat la cainii ,sa sufere carnatu ca daca il mierlesti scapa repede si bagi tu 20 ani pentru el dar o mana si un picior iti iei maxim 4 ani si daca ai nororc te mai intalnesti cu el si pe la Popa Sapca ,dar la noi in tara e un cacat de lege ce ii favorizeaza pe unii ……….Din punctul meu de vedere nu trebuie executat dar macar o mana si un picior sa ii se retezeze ca toata viata lui sa stie ca nu va mai putea conduce !!!!! Romania penitenciar in aer liber !!!!!

  3. Nu cred că trebuie judecat pentru că e de etnie romă. Așa cum și românii sunt de mai multe feluri, așa sunt și ei, nu trebuie să-i băgăm pe toți în aceași oală. Însă ar trebui să plătească pentru ce a făcut, a ucis un înger de fată, care avea toată viața înainte și nici măcar nu are gram de remușcare. Dar cum în românia plătesc doar cei ce fură câte o găină, sau vând pătrunjel și roșioare prin piață … Trăim într-o lume îngrozitoare, în care domină banul, iar restul nu mai contează. Rușine să le fie celor ce nu iau măsuri, iar de el nici nu mai ai ce spune, atâta timp cât a fugit de la locul accidentului și și-a continuat ziua ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Dumnezeu să te pedepsească pentru ceea ce ai făcut !!!

  4. Aa, și după ce că a ucis-o, fiind el în viață, ce încearcă justiția? Să o găsească pe ea vinovată că circula pe lângă șosea, ca el să scape? Serios? În ce lume trăim, oameni buni? Omul ăsta nici măcar nu are remușcări pentru ceea ce a făcut. A ucis un suflet nevinovat, iar justiția nu face nimic. Doamne, în ce vremuri ajungem !!! Dumnezeu te va face să plătești pentru ceea ce ai făcut, deși ea nu se va mai putea întoarce !

  5. nu fiti asa siguri ca ei nu sufera ii durere mare pt ambele famili si nu cred ca el o vrut sa o omoare. Si nu so logodit daca vreti sa stiti pt ca pr lui ii din Saravale si auzeam si noi ceva tota lumea is da cu parerea dar nimeni nu stie adevaru stiti numa sa judecati putea sa vi se intample si voua astai parerea mea singuru care nejudeca pt faptele noastre este Dumnezeu.

    • o xxla aia sufera el, ma cac pe mutra lui si pe tentativa sa de suferinta, sa fie dat la caini !! exemplu pt altii!

  6. Elena pana la dumnezeu ne judeca justitia lasa l pe dumnezeu in pace !!pt idiotii care sustin ca sunt si tigani buni!cum ii deosebesti pe cei buni de cei rai!!???ganditi cand scrieti ceva ne am saturat de tigani buni noi ne lovim doar de cei rai aia bun nu ii gaseste nimeni!!!

  7. atat vreau – un contact sau un profil de facebook al lui sofian precup … pe asta am sa il provoc la un meci pe viata si pe moarte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.