Constructorul de la Liceul Lenau dă de pământ cu administrația Robu. Ce...

Constructorul de la Liceul Lenau dă de pământ cu administrația Robu. Ce dezvăluiri FABULOASE a făcut despre incompetența angajaților din primărie

0
DISTRIBUIȚI

DNA LA PRIMARIE07_robu (4)

Problemele legate de reabilitarea liceului Lenau au apărut din nou. Vă reamintim că înainte de Paşti firma Karsdum a oprit lucrările din cauza problemelor legate de liftul şi parchetul care trebuiau montate în încinta liceului. La câteva zile distanţă în urma mai multor discuţii cu primarul Nicolae Robu, cei de la Karsdum au anunţat că vor relua intervenţiile. Acum însă aceştia susţin că „toate discuțiile referitoare la acest prestigios liceu, purtate la cel mai înalt nivel (cu primarul ales Nicolae Robu), sunt sterile și fără sens”.

Mai exact, firma a scris pe Facebook că „în data de 08.04.2015 am stabilit cu primarul că cel târziu în 25 aprilie va fi depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest, pentru a putea continua lucrările și pentru a le deconta pe cele executate, în baza dispozițiilor de șantier emise de proiectant (tavane, gips carton, structură HPL și multe altele despre care v-am informat cu obiectivitate).


Din păcate, tot la acea întâlnire am făcut un pariu simbolic cu domnul Robu, că personalul de specialitate, eterna și veșnica Aura Junie și inginerul siderurgic (specializarea turnătorie) Ovidiu Purdea, nu va fi capabil să depună la ADR proiectul revizuit.

Astăzi, 28.04.2015, ora 13:45, am constatat că nu este depus acest proiect și din păcate nu putem continua lucrările și este EXCLUSĂ finalizarea proiectului până la 15 septembrie 2015”.

Mai mult, constructorii atacă dur funcţionarii din primărie, numindu-i incompetenţi. „Este dureros ce se întâmplă, dar dacă primarul dumneavoastră nu se trezește, nu doar că nu se vor termina lucrările până pe 15.09.2015, ci există și posibilitatea de A SE PIERDE FINANȚAREA în totalitate, pentru că eterna Junie și nepotul ei Purdea duc în eroare ADR-ul (finanțatorul) pentru a putea acoperi greșelile grave de proiectare. Stimați părinți ai copiilor de la Lenau! Am rugămintea la dumneavoastră de a mă ajuta în lupta cu acest sistem ticăloșit din primărie, pentru a-l putea trezi pe domnul primar și pentru a-l scoate de sub influența nocivă a celor doi funcționari nominalizați anterior. Toate acestea sunt necesare pentru continuarea lucrărilor. Îmi doresc foarte mult finalizarea lucrărilor până la data de 15.09.2015, iar aceste demersuri nu îmi folosesc nici mie, nici KASDUM, ci elevilor care învață la acest Liceu și care au cel mai mult de suferit”, mai scriu aceştia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.